Velkommen til Guds gave til dig!Her kan du læse 'Minibogen - Guds gave til dig' og få information om de resurser, vi producerer for kristne, som har hjerte for at nå andre mennesker med evangeliet.


Med en passion for at vinde ikke-kristne for Jesus har vi udviklet et koncept, en række nutidige materialer i flot design og af høj kvalitet, som kirker, menigheder og enkeltpersoner kan anvende i arbejdet med at nå flere for Jesus.


Jesus kom for at opsøge og frelse de fortabte, det vil sige mennesker, som endnu ikke har taget imod Ham. Guds har en gave til alle mennesker, det evige liv. Læs 'Minibogen - Guds gave til dig'. Dér finder du en bøn, som du kan bede for at tage imod Jesus.


 
 Er du en kristen, så har Jesus brug for dig til at hjælpe med at opsøge de fortabte. På denne website finder du gode redskaber til arbejdet, minibøger, bibler og flyer, som du kan give til de ikke-kristne i dit netværk og dem, du møder på din vej.


Vi vil også gerne undervise dig i at blive menneskefisker. Læs mere om Simon Jacobsens seminar 'Hvordan får man succes som menneskefisker?'


Du kan gøre en forskel ved at sige nogle få ord om Jesus og uddele traktater, f.eks. et Boarding Pass to Heaven eller give en ikke-kristen ven en minibok.Produkterne på billedet er svenske, norsk og danske
for at illustrerer de findes på de skandinaviske sprog.


Se dette link om Mr. Genor, en australsk mand, som vandt mange mennesker for Jesus:


Klik her for at se videoklip på Youtube!https://www.youtube.com/watch?v=7CRPWQpWZdQ&noredirect=1